Kasteel Heeswijk, Heeswijk-Dinther

Prominent in het bosrijke Brabantse land schittert het monumentale Kasteel Heeswijk. Het weerspiegelt bijna duizend jaar macht, trots en cultuur van de Brabantse elite. Baron André van den Bogaerde, destijds Gouverneur des Konings in Brabant, gaf het zijn huidige allure. Nu verwelkomen wij jong en oud binnen de kasteelmuren van het Brabantse topmonument dat majestueus oogt in de even rustieke als prachtige omgeving van het stroomgebied van de Aa en de Leijgraaf.

Tijdens de openstellingen kunnen bezoekers het kasteel bezichtigen. Gedurende de rondleiding wordt verteld hoe de laatste adellijke bewoners er hebben geleefd. Vooral de recentelijk gerestaureerde stijlkamers geven daarvan een goed beeld.

Kasteel Heeswijk is daarom ook een geliefde plek voor bruidsparen. Men kan er trouwen, sfeervolle bruidsreportages maken, recepties geven, dineren en feesten in stijl.

Voor de zakelijke markt heeft Kasteel Heeswijk verschillende arrangementen op maat.

Contactgegevens

  • E-mail: info@stichtingkasteelheeswijk.nl
  • Telefoon: 0413 – 292 024
  • Adres: Kasteel 4, 5473 VA Heeswijk Dinther
Bekijk de evenementen

Openingstijden

Op zondag, dinsdag, woensdag en donderdag van 11-17 uur (behoudens evenementen en activiteiten). Bezoekers kunnen op eigen gelegenheid het kasteel bezoeken m.b.v. een (gratis) audiogids op een leentablet of de eigen smartphone of tablet. Voor de bezichting van het Kasteel gelden entreeprijzen. Volwassenen en kinderen van 13 jaar en ouder: € 10,00. Kinderen van 4 t/m 12 jaar: € 6,–. Kinderen tot 4 jaar: gratis. Klik hier voor kortingen en andere entreetarieven.

Rondleidingen met een gids op verzoek en beschikbaarheid. Info bij de ticketbox van het kasteel. Voor een bezoek aan het kasteel buiten de openingstijden kunt u een afspraak maken. Voor meer informatie: www.kasteelheeswijk.nl

Onze Brasserie is open vanaf 11:00 uur. Naast koffie en gebak staan er lunchgerechten op de kleine kaart.